Expozitie in insula Thassos

Expozitie in insula ThassosStimati colegi, membri ai asociatiei ”Goblenul si Arta Lucrului Manual”, dragi prieteni de pe FaceBook si toti iubitorii ai artei goblenului.

In discutii purtate cu unii membri ai asociatiei s-a propus organizarea unei expozitii externe.

In acest sens exista oportunitatea ca la sfarsitul lunii mai 2017, timp de 1 saptamana sau 10 zile, sa ne prezentam parte din creatiile noastre in insula Thassos din Grecia, concomitent cu un “relache” binemeritat!

Vom incerca sa combinam munca cu distractia si relaxarea pe niste costuri minime, dar care vor trebui achitate de participanti.

Printr-un parteneriat intre asociatia noastra si comisia culturala elena din insula Thassos avem promisiunea a 2 locatii de expunere GRATUITA: un centru cultural si un hotel de 5*(care are dreptul de a selecta exponatele)

Avem garantia ca spatiile de cazare oferite sunt camere 3* si nu vom plati mai mult de 25 euro camera pe noapte (cu 2 si 3 paturi).

Transportul se va face cu autocarul sau microbuzul (aprox. 100 euro/persoana dus-intors) in functie de numarul solicitantilor.

Tavernele grecesti ii asteapta pe cei care nu au chef de gatit in camera sau la gratarul din curte.

Data limita de inscriere este 1 martie 2017, avansul 50% se achita pana si inclusiv la Targul Antique Market, la care vom participa in perioada 23-26 martie 2017 locatia Romexpo Bucuresti – (aviz celor interesati)

Pot beneficia de aceasta oferta membrii ai familiei expozantului sau prietenii care vor sa-l insoteasca si sa-l sustina.