Goblen Partner

Goblen PartnerFirma noastra comercializeaza peste 150 de seturi de goblen cu diagrama, cu ate si pânza de cea mai buna calitate (de la liderii mondiali în domeniu), care îsi pastreaza proprietatile în timp. Seturile sunt produse de firma LUCA-S din Chisinau, Republica Moldova si folosesc mouliné ANCHOR.

Din magazinul nostru virtual mai puteti cumpara cele necesare pentru a coase goblenuri, si anume ate mouliné ANCHOR, DMC si COATS PUPPETS la metru, precum si accesorii pentru realizarea unor goblenuri de calitate (gherghefuri rotunde sau ovale, din lemn sau plastic, ace de cusut).

Materialele noastre sunt folosite de profesionistii in arta goblenului, cum ar fi de exemplu doamna Elena Zidaru, ale carei goblenuri sunt cusute cu mouline Anchor si pot fi admirate pe site-ul www.goblenart.com

Daca nu gasiti nici un model care sa va placa sau doriti un model unicat, putem realiza diagrame sau seturi complete dupa o fotografie furnizata de dumneavoastra.

Contactati-ne pentru orice sugestie, observatie sau informatie suplimentara, folosind formularul de pe site , sunandu-ne la tel. 0758 133 925 sau trimitându-ne un fax la numarul 0318174426 sau un mail la adresa goblenpartner@gmail.com

goblenpartner.webs.com