Suport gherghef de podea

Suport gherghef de podeaAcest support are avantajul suprem de a putea fi reglat atat pe verticala de la 0 la 105 cm cat si pe orizontala pana la un unghi de 45 de grade.

Realizat intr-o maniera ergonomica d.p.d.v.al comoditatii utilizatorului astfel incat nu mai este nevoit sa tina rama de gherghef in mana, lucru care ii faciliteaza coaserea in special cand panzele sunt mari. Are incorporate suportul pentru diagrama care este pozitionat in fata panzei pt o cat mai buna corelare vizuala.

Asigura o deosebita comoditate indiferent daca este folosit in preajma unei canapele, pat, fotoliu, sau taburet de bucatarie, fara a pune persoana care coase in pozitii obositoare pentru coloana.

Acesta suporta si greutatea accesoriilor ce ii pot fi adaptate gen: lupa, lampa, etc

Are inclus dispozitivul ce permite rotirea gherghefului cu 360 grade fara a fi nevoit a se demonta ghergheful, astfel faciliteaza la maxim accesul pe spatele panzei. Dispozitivul respectiv poate fi reglat pentru diferite dimensiuni de gherghef.

Are inclus o rama reglabila de 30 x45 cm. care are caracteristicile:

  • Gherghef reglabil
  • Compus din 4 elemente majore – 2 bete cilindrice si 2 bete dreptunghiulare.

Cele doua bete cilindrice au atasate pe ele snur dreptunghiular plat din panza, de care se poate coase panza caroiata, astfel se elimina pionezele si deformarea cauzata de acestea la tensionare.

Un alt avantaj la acest model il constituie faptul ca este reglabil, astfel: cele doua bete cilindrice avand posibilitatea de a se roti intrucat daca panza este mai mare decat distanta dinte cele doua bete, diferenta de panza poate fi rulata pe unul dintre bete iar ulterior partea cusuta sa fie transferata pe celalalt bat fara a fi afectata lucrarea.

In conditia in care panza este mai mica decat ghergheful se poate coase pe contur un surplus de material a.i. sa se ajunga la fitilul dreptungiular, drept urmare veti obtine o panza perfect intinsa fara surprize de deformare, si cu avantajul folosirii pentru o multitudine de dimensiunii de panza.

Pret 200 RON

Viorel Laza
manufacturabihor.ro
0767708652

art_images-72482_3art_images-72482_2art_images-72482_1art_images-72482_5