Asociatia Goblenul si Arta Lucrului ManualAsociatia “Goblenul si Arta Lucrului Manual“

romanaenglish

In baza Ordonantei de Guvern nr. 26/2000 a luat fiinta Asociatia “Goblenul si Arta Lucrului Manual“, fiind singura de acest profil din tara.

Acesta Asociatie este o Organizatie Non Guvernamentala (ONG) si non-profit care functioneaza cu avizul Ministerului Culturii nr. 86 / 3.07.2003 si ca urmare a hotararii judecatoresti nr. 32 A/2003 emisa de Judecatoria Piatra Neamt in 14.08.2003.

Statutul Asociatiei este autentificat de Notariat sub nr. 1938 in 24.06.2003.

Contul Asociatiei deschis la CEC Piatra Neamt, este RO12CECENT0137RON0112444, cod fiscal CIF 15702160


Taxa de inscriere este de 70 lei, cotizatia anuala este de 100 lei si trebuiesc achitate in contul Asociatiei.

In atentia viitorilor membrii ai “Asociatiei Goblenul si Arta Lucrului Manual“!!!

Asociatia este o societate de tip ONG – non profit, deci nu este o societate comerciala.

Nu vindem si nu cumparam goblenuri!

Membrii asociatiei pot participa, contra unei contributii cota parte la targuri si expozitii interne si internationale.

Asociatia se auto-finanteaza sau cauta sa obtina finantari de la diversi sponsori.

In calitate de presedinte al Asociatiei imi ofer sprijinul pentru membrii Asociatiei, prin proiectarea gratuita a unei diagrame de goblen dupa o fotografie aleasa de membrul Asociatiei. De asemenea membrii Asociatiei care sunt cu cotizatia la zi, pot posta pe pagina de facebook a Asociatiei fotografiile goblenurilor cusute de ei.

Calitatea de membru nu asigura vanzarea goblenurilor, ci doar participarea la expozitii cu vanzare, in conditiile in care s-au strans fondurile necesare acoperirii cheltuielilor aferente.

Aceste fonduri se constituie din contributii ale membrilor participanti la expozitii, si fondurile pe care membrii le pot obtine din sponsorizari catre Asociatie, dedicate participarii la expozitii.

Asociatia poate participa la orice targ sau expozitie de profil, deoarece prin participarile ei anterioare, a obtinut acest drept.

De exemplu, putem participa la cel mai mare targ din lume organizat anual la Milano, Italia, in luna decembrie, targ la care participarea este conditionata de expunerea anterioara la cel putin alte 2 targuri internationale.

Din experienta mea de peste 20 ani, va pot informa ca vanzarea goblenurilor este posibila doar participand la targuri si expozitii internationale, eventual si la cele interne, unde, sansele cele mai mari de a fi vadute le au goblenurile unicat.

Astept cu interes orice propunere privind activitatea asociatiei, iar in cazul in care deja sunteti organizati in alte forme si aveti nevoie de asociatie pentru a va folosi de personalitatea ei juridica, nu ezitati sa ma contactati.

Presedinte – Elena Zidaru
Telefon Fix 0233228916
Telefon Mobil 0745388738

 

Descarca:
Statutul AsociatieiStatutul Asociatiei

Statutul AsociatieiFormular de inscriere

Adobe Reader