Expositions: Tibco 2013 – Bucharest, 30 may – 2 june 2013

Expositions: Tibco 2013 – Bucharest, 30 may – 2 june 2013In perioada 30 mai – 2 iunie 2013 Asociatia Goblenul si Arta Lucrului Manual a participat la TIBCO Bucuresti.

Scrisoare RomexpoScrisoare Romexpo

Impresii Cosmin Lita

Buna ziua, Sa o luam pe rand :). Cu privire la modul de organizare al standului Tibco / paza obiectelor, eu unul ma declar multumit de cum a decurs. Dar, pentru viitoare actiuni de acest gen , parerea mea este ca ar trebui sa facem o mica sortare a lucrarilor si persoanelor care participa (de exemplu, sa punem pe panouri doar lucrari inramate , etc – stiti si dumneavoastra foarte bine la ce ma refer ) . Banuiesc ca asociatia doreste ca sa faca un impact vizual placut si lucrarile expuse sa corespunda unor anumite standarde . Cum ne prezentam , asa suntem perceputi . Inteleg dorinta unora de a-si prezenta lucrarile, dar sa afisam lucrari de 70-90+ culori langa lucrari de 8 culori este cam … pestrit sa ii spunem . Este doar parerea mea proprie si banuiesc ca dumneavoastra veti cantari parerile tuturor in aceasta privinta . Cu privire la targul de antichitati, eu unul as opta pentru stand colectiv (lucrarile mele nu depasesc in suprafata 1.5-2m patrati) . Daca se face oferta per panou, un panou mi-ar fi sufficient . Pentru orice alte detalii va stau la dispozitie .

Cu stima, Cosmin Lita 0730168968

Impresii Lucian Vasiliu

IMPRESII DESPRE TIBCO 2013 (standul Asociatiei -“Goblenul Si Arta Lucrului Manual”)

La o zi după încheierea Târgului TIBCO-2013 impersiile generale faţă de tot ceea ce a însemnat participarea membrilor Asociaţiei -“Goblenul Si Arta Lucrului Manual” cu lucrări personale de tip goblen sunt dintre cele mai frumoase.

Părerea mea este că în primul rând meritul pentru reuşită vă revine pentru că aţi reuşit să gesionaţi tot ceea ce înseamnă organizarea participarii la un astfel de eveniment important: comunicarea cu membrii asociaţiei şi cu organizatorii târgului, crearea climatului de colegialitate pe tot parcursul perioadei , implicarea în organizarea standului, promovarea Asociaţiei şi a lucrărilor etc.

Deasemenea am apreciat eforturile tuturor participanţilor asociaţiei care au consumat resurse deosebite de timp, financiare şi fizice pentru acest eveniment.

Asociaţia -“Goblenul Si Arta Lucrului Manual” şi-a atins câteva din principalele obiective propuse chiar în Statutul Asociaţiei privind stimularea interesului pentru goblenuri şi participarea la târguri internaţionale, cum a fost TIBCO-2013.

Ca participant la acest târg am simţit interesul important al publicului de a vedea lucrări de acest fel şi toţi am primit aprecieri, întotdeauna laudative, pentru lucrările expuse.

Acest fapt costituie o satisfacţie deplină, care pe mine cel puţin, mă motivează în continuarea acestui hobby.

Concluzia principală este că printr-o asociaţie de acest tip se pot prezenta şi promova într-un cadru organizat şi cu succes lucrările membrilor săi.

Cu stima, Vasiliu Lucian

Impresii Preda Rodica

Buna seara,

In primul rand vreau sa va spun faptul ca am fost foarte fericita sa va intalnesc pe d-voastra si sa-i cunosc pe toti membrii asociatiei . D – voastra sunteti un om deosebit si sper ca eforturile d-voastra sa fie rasplatite intr-o zi .

Eu cred ca scopul acestei expozitii a fost atins prin faptul ca am reusit sa promovam si sa facem destula publicitate Asociatiei ” Goblenul si Arta Lucrului Manual ” . De fapt prin impartirea acestor pliante acest lucru am reusit sa-l facem .

In mod special tin sa le multumesc celor de la Romexpo pt. ajutorul acordat si sper ca si de acum inainte sa ne sprijine in continuare ca noi sa putem promova aceste goblenuri unicate .

Va rog sa-mi spuneti cat costa sa inchiriem un panou ? Cred as prefera un stand colectiv si nu individual .

Va rog sa-mi spuneti dupa ce faceti prajitura daca v-a placut ?

Cu deosebita stima . Rodica

Impresii Iuliana Bibiri

Stimata Doamna Zidaru,

participarea la TIBCO mi-a oferit o oportunitate de a cunoaste noi oameni cu acceasi pasiune cu a mea – aceea a lucrului manual (schimburile de idei, tehnicile pe care le aplica in realizarea goblenurilor, informatii privind calitatea lucrului, pasiunea cu care sint realiyate astfel de lucrari mi-au deschis noi orizonturi). Foarte multi vizitatori, de diverse categorii sociale si avand diferite calificari profesionale au apreciat si au felicitat standul cu exponatele Asociatiei, fiind interesati de tehnica coaserii in petit point si mirandu-se de rabdarea si tenacitatea de care dau dovada creatorii. Consider că participarea la acest Targ a constituit o experienta minunata si ar fi foarte interesant sa o repet in viitor.

Cu alese ganduri,

Iuliana Bibiri

Impresii Dragos Barsan

Conditiile de expunere in stand au fost convenabile dar pe viitor ar fi bine ca standul sa se afle in apropierea altor standuri care expun mobilier,obiecte artizanale,obiecte pentru design interior ,etc tot la parterul complexului Romexpo.

-pentru o mai buna promovare recomand distribuirea de pliante si-n celelalte corpuri ale Complexului Romexpo unde se organizeaza si alte expozitii (ex:cum a fost in corpul unde s-a organizat targul de carte ).

Din punctul meu de vedere tot stand colectiv pentru a se expune o gama mai variata de goblenuri .

Iar la viitorea expozitie nu stiu daca voi participa ,dar daca voi putea va contactez inainte c-o saptamana cel tarziu .

Va multumesc frumos! Barsan Dragos

Expozant-Elena-Zidaru

Expozant-Elena-Zidaru

Expozanti TIBCO 2013

Expozanti TIBCO 2013

diploma participare tibco 2013

diploma participare tibco 2013

Standul Asociatiei

Standul Asociatiei

Standul Asociatiei

Standul Asociatiei

Standul Asociatiei

Standul Asociatiei

Standul Asociatiei

Standul Asociatiei

Expozant Rodica Preda

Expozant Rodica Preda

Expozant Iuliana Bibiri

Expozant Iuliana Bibiri

Expozant Lucian Vasiliu

Expozant Lucian Vasiliu

Expozant Cosmin Lita

Expozant Cosmin Lita

Expozant Felicia Zah

Expozant Felicia Zah

Expozant Dragos Barsan

Expozant Dragos Barsan

Expozant Maria Plesca

Expozant Maria Plesca

Vizitatori

Vizitatori

Vizitatori

Vizitatori

Vizitatori

Vizitatori