Press release: romexpo.ro – Goblenuri de 10.000 de euro la TIBCO – intre 30 mai si 2 iunie la ROMEXPO

Press release: romexpo.ro – Goblenuri de 10.000 de euro la TIBCO – intre 30 mai si 2 iunie la ROMEXPOromexpo.ro – Goblenuri de 10.000 de euro la TIBCO – intre 30 mai si 2 iunie la ROMEXPO

Sfarsitul lunii mai aduce la ROMEXPO cea de a 30-a editie a TIBCO – Targul International de Bunuri de Larg Consum, un eveniment de traditie in peisajul expozitional autohton.

Incaltaminte, imbracaminte, produse de ingrijire corporala, bijuterii dar si aparate electrocasnice si produse alimentare, toate vor fi de gasit de pe 30 mai pana pe 2 iunie la ROMEXPO, iar dintre brand-urile ce vor expune in cadrul TIBCO, enumeram: Veronesse, Dara’s Boutique, produsele de machiaj Farmasi si bijuteriile Regal Gold.

Pe langa acestea, ROMEXPO in parteneriat cu Asociatia “Goblenul si Arta Lucrului Manual” va organiza in cadrul TIBCO o expozitie de goblenuri serie si unicate.

Aproximativ 100 astfel de tablouri vor fi expuse in toate cele patru zile ale targului, iar membrii asociatiei vor realiza cateva modele chiar in perioada evenimentului si vor oferi sfaturi si idei tuturor celor interesati.
Realizate in diverse tehnici si fire si cuprinzand de la 8 la 150 culori, goblenurile au preturi ce variaza de la cateva sute de lei pana la mii de euro.

Cele mai scumpe doua exponate – valoreaza 10.000 de euro fiecare.

Francois Boucher – Rapirea Europei si Rafael Santi – Depunerea in mormant sunt cele mai valoroase exponate ce vor putea fi admirate si achizitionate in timpul TIBCO, iar pretul fiecaruia dintre tablouri atinge valoarea de 10.000 de euro.

Deposition of Christ

Deposition of Christ
Rafael Santi – Depunerea in mormant (artist Elena Zidaru)

The Rape of Europe

The Rape of Europe
Francois Boucher – Rapirea Europei (artist Elena Zidaru)

Pentru realizarea unui goblen unicat, un artist foloseste peste 90 de culori si lucreaza aproape 1 an de zile, in medie 10 ore pe zi.

Diploma de participare Romexpo – Tibco 2013

diploma participare tibco 2013

diploma participare tibco 2013

Expozitie de goblenuri la TIBCO – reportaj PrimaTV FOCUS stiri