Suport gherghef de podea model 2

Suport gherghef de podea model 2Acest support are avantajul suprem de a putea fi reglat atat pe verticala de la 0 la 105 cm cat si pe orizontala pana la un unghi de 45 de grade.

Rama poate fi rotita cu 360 grade si inclinata stanga – dreapta

Realizat intr-o maniera ergonomica d.p.d.v.al comoditatii utilizatorului astfel incat nu mai este nevoit sa tina rama gherghef in mana, lucru care ii faciliteaza coaserea in special cand panzele sunt mari. Are incorporate suportul pentru diagrama care este pozitionat in fata panzei pt o cat mai buna corelare vizuala.

Asigura o deosebita comoditate indiferent daca este folosit in preajma unei canapele, pat , fotoliu, sau taburet de bucatarie, fara a pune persoana care coase in pozitii obositoare pentru coloana.

Acest support suporta si greutatea accesoriilor ce ii pot fi adaptate, gen: lupa ,lampa , etc

Are inclus dispozitivul ce permite rotirea gherghefului cu 360 grade fara a fi nevoit in a se demonta ghergheful, astfel faciliteaza la maxim acesul pe spatele panzei. Dispozitivul respective poate fi reglat pentru diferite dimensiuni de gherghef

Are inclus o rama reglabila de 30 x45 cm.care are caracteristicile:

Gherghef reglabil-Dimensiuni disponibile standard
-24×30 cm,24×45 cm, 24×60 cm
-30×30 cm, 30×45 cm, 30×60 cm,30 x80 cm
Se pot executa rame reglabille cu dimensiunii la cerere

Compus din 4 elemente majore- 2 bete cilindrice si 2 bete dreptunghiulare.
Cele doua bete cilindrice au atasate pe ele snur dreptunghiular plat din panza, de care se poate coase panza caroiata, astfel se elimina pionezele si deformarea cauzata de acestea la tensionare.

Un alt avantajla acest model il constituie faptul caste reglabil, astfel: -cele doua bete cilindrice avand posibilitatea de a se roti intrucat daca panza este mai mare decat distanta dinte cele doua bete , diferenta de panza poate fi rulata pe unul dintre bete iar ulterior partea cusuta sa fie transferata pe celalalt bat, fara a fi afectata lucrarea .

In conditia in care panza este mai mica decat ghergheful se poate coase pe contur un surplus de material a.i. sa se ajunga la fitilul dreptungiular

Drept urmare veti obtine o panza perfect intinsa fara surprize de deformare, si cu avantajul folosirii pentru o multitudine de dimensiunii de panza.

Pret 200 RON

Viorel Laza
manufacturabihor.ro
0767708652

v1-DSCN0210v1-DSCN0211v1-DSCN0212v1-DSCN0213v1-DSCN0214v2-DSCN0215